Standardet

Standardet Profesionale të Formimit të Përgjithshëm të mësuesit në AMU dhe AML/ Biologji- Kimi

Materiali i përgatitur nga mësuesja Pranvera Musta ju njeh me Standardet Profesionale të Formimit të Përgjithshëm të mësuesit në AMU dhe AML dhe Standardet Profesionale të mësuesit të Kimisë dhe të Biologjisë.

Standardet Profesionale të Formimit të Përgjithshëm të mësuesit në AMU dhe AML dhe Standardet Profesionale të mësuesit të Kimisë dhe të Biologjisë.

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.  

2,099 Lexime
2 vjet më parë