Përsëritje

Temat mësimore të përsëritjes për secilën klasë dhe lëndë në Arsimin Fillor

Më poshtë do të njiheni me temat mësimore që do të përsëriten nga data 1 deri më 24 shtator për klasat nga e dyta në të pestë, për të gjitha lëndët që janë caktuar sipas udhëzuesit të posaçëm për përsëritjet nga MASR.

Temat mësimore për përsëritjen e mësimeve, klasa II-V

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

22,374 Lexime
2 vjet më parë