MATURA SHTETËRORE

Test i mbështetur mbi komentet e çelësit të Letërsisë dhe Gjuhës shqipe

Ky është një model testi në lëndën e letërsisë i cili u vjen në ndihmë maturantëve për provimin në këtë lëndë. Ai është hartuar sipas modelit të testeve të Çelësit të Letërsisë dhe Gjuhës shqipe për Maturën Shtetërore, Albas. Në test trajtohet një fragment i shkëputur nga vepra e Gëtes, “Fausti”.

Test për maturantët në lëndën e letërsisë.

Fragment nga “Fausti” i autorit gjerman Gëte.

Librin Çelësi i Letërsisë dhe Gjuhës Shqipe për Maturën Shtetërore (e re) Albas, e gjeni online këtu.© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

11,460 Lexime
2 vjet më parë