Modele

Teste në TIK I, V, VI, VII, VIII dhe IX

Mësuesja Besa Kapxhiu nga shkolla “Demir Gashi” ndan me ne disa modele testesh në lëndën TIK për klasat I, V, VI, VII, VIII dhe IX. Edhe pse nuk bëhet vlerësim për nxënësit e klasës së parë në lëndën TIK, materiali është vendosur thjesht që mësuesi të ketë një ide dhe vlerësim vet për çdo nxënës.

Modele testesh

Lënda: TIK

Klasa: I, V, VI, VII, VIII dhe IX

Përgatiti: Besa Kapxhiu
Test TIK, klasa I


Test TIK, klasa V


Test TIK, klasa VI

Test TIK, klasa VII

Test TIK, klasa VIII

Test TIK, klasa IX 

 

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

2,798 Lexime
6 muaj më parë