Teste

Teste vlerësuese nga lëndë të ndryshme dhe tabela e shpërndarjes së pikëve sipas niveleve të taksonomisë për klasën V dhe IV, Kosovë

Në materialin e mëposhtëm do të gjeni modele testesh vlerësuese për klasën IV dhe V nga lënda e Matematikës, Historisë, Njeriut dhe Natyrës dhe Edukatës Qytetare, përgatitur nga mësimdhënësit Arlind Mehana dhe Elinda Hysenaj.

Lënda: Matematikë Kl/ IV Lënda: Njeriu dhe natyra Kl- IV Lënda: Njeriu dhe natyra Kl- V Lënda: Edukatë qytetare Kl- IV Lënda: Histori Kl- V Lënda: Histori Kl- VPërgatiti: Era Baliu, gazetare përgjegjëse e Portalit Shkollor Albas për Kosovën

 

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

7,588 Lexime
2 vjet më parë