MODELE

Testet e tremujorit të dytë për gjuhën shqipe, klasa I dhe II

Mësuesja Anila Londo, ka përgatitur modele testesh në lëndën e gjuhës shqipe për klasën e parë dhe të dytë, për periudhën e dytë. Testet i gjeni mëposhtë për secilën klasë.

Për të gjithë të interesuarit sjellim modele testesh për tremujorin e dytë në lëndën e gjuhës shqipe për klasat e para dhe të dyta. 


Testet janë përgatitur nga mësuesja Anila Londo. 


TESTI PËR KLASËN E PARË (PDF)

TESTI PËR KLASËN E DYTË (PDF)

(Portali Shkollor)

5,644 Lexime
5 muaj më parë