Modele

Testime dhe detyra përmbledhëse për Arsimin Fillor, viti shkollor 2023-2024

Më poshtë do të gjeni modele testesh dhe detyrash për klasat e AF për të tria periudhat e vitit shkollor. Modelet janë të pajisura me tabelën Blue print. Përgatiti mësuesja jonë bashkëpunëtore, Violeta Kuqi.

Teste 

Klasa: I-V

Viti shkollor: 2023-2024

Përgatiti: Violeta Kuqi

©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

36,891 Lexime
6 muaj më parë