METODAT

Ushtrime praktike në ndihmë të fëmijëve me aftësi ndryshe, realizuar nga psikologia Genta Ruçi

Këto janë materiale të realizuara nga psikologia Genta Ruçi, me te cilat mund te punohet me fëmijët me aftësi ndryshe. Këtu gjenden ushtrime praktike për motorikën fine, për rritjen e përqendrimit, ndjekjen e modelit etj. Për më tepër ju ftojmë të shihni materialin e mëposhtëm.

Materiale dhe ushtrime praktike në ndihmë të fëmijëve me aftësi ndryshe të cilat mund të përdoren si nga mësuesit ndihmës ashtu edhe nga vetë prindërit. 


Këto motoda janë përgatitur nga psikologia Genta Ruçi. 


Për më tepër njihuni me materialin e mëposhtëm në formatin PDF.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

6,063 Lexime
3 vjet më parë