Projekt

"Wonders around the world"- projekt nga mësuesja Erjona Balla në lëndën Anglisht IX

Ky është projekt i hartuar nga Erjona Balla, mësuese e gjuhës angleze në shkollën 9-vjeçare "Ismet Sali Brucaj"në Guci. Tema e projektit në lëndën e anglishtes për tremujorin e parë është "Wonders around the world". Në mënyrë të detajuar mësuesja ka përcaktuar hapat e zhvillimit dhe vlerësimit të projektit.

Projekt 

Lënda: Anglisht

Tema: Wonders of the World

Klasa: 9-të 

Mësuesja: Erjona Balla

©Portali Shkollor– Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.  

3,637 Lexime
2 vjet më parë