Zbulimi më i ri: Mos i lani kurrë xhinset!

“Unë vetëm i gjej pjesët që janë të palara dhe me një brushë për dhëmbë i pastroj ato”

Të larit e rrobave nuk është një nga punët e shtëpisë që e bëjmë me shumë qef. Prandaj, nëse me të vërtetë e urreni t’i lani xhinset tuaja, kemi një lajm të mirë për ju: ju nuk keni nevojë t’i lani ato! Kjo deklaratë, të cilën ju nuk e keni dëgjuar më parë është bërë nga shefi i industrisë së xhinsave “Levi”, Chip Bergh.

Sipas Chip Bergh, xhinset nuk duhet larë asnjëherë në makinë të larjes.

Unë vetëm i gjej pjesët që janë të palara dhe me një brushë për dhëmbë i pastroj ato”,- ka thënë shefi i industrisë së xhinsave “Levi”, Chip Bergh.

Përveç kësaj metode, xhinset duhet edhe t’i fusni në frigorifer, ku i ftohti i mbytë bakteriet.

Të larit të shpesh të xhindeve i dëmton ato.

1,838 Lexime
8 vjet më parë