Në këtë hapësirë për mësuesit, ju do të gjeni planet mësimore dhe librat e mësuesit për tekstet shkollore të Shtëpisë Botuese Albas. Ju mund t’i shkarkoni materialet në kompjuterin tuaj dhe t’i përpunoni apo ndryshoni ato sipas nevojës.

Për çdo paqartësi apo pyetje lidhur me tekstet shkollore albas ju mund të na kontaktoni në adresat tona: [email protected] si dhe [email protected]