Dita Botërore e të Drejtave të Njeriut

Albas dhe EKO Mendje aktivitet në Shkodër

Albas dhuroi nga një kopje të librit “Ngjyrat e Ylberit” për secilin fëmijë të pranishëm në aktivitet. Fëmijët lexuan dhe interpretuan së bashku me përfaqësues të Albas-it fragmente nga ky libër.

Shtëpia Botuese Albas në bashkëpunim më “EKO Mendje” dhe Shtëpinë e Fëmijëve Parashkollorë Shkodër organizuan një festë të madhe në kuadër të Ditës Botërore të të Drejtave të Njeriut.

Fëmijët u bashkuan në me fëmijët të tjerë të kopshteve të ndryshme në Shkodër. Para festës diskutuam me fëmijët për librin “Ngjyrat e Ylberit” të Shtëpisë Botuese Albas, për barazinë dhe të drejtat e fëmijëve.

Albas dhuroi nga një kopje të librit “Ngjyrat e Ylberit” për secilin fëmijë të pranishëm në aktivitet. Fëmijët lexuan dhe interpretuan së bashku me përfaqësues të Albas-it fragmente nga ky libër.

Fëmijët e meritojnë dhe kanë të drejtë të jenë të lumtur!

2,380 Lexime
7 vjet më parë