THIRRJE PËR TRAJNIM

Albas, trajnim me kredite në datat 13 dhe 14 shtator

Qendra e trajnimeve Albas, zhvillon në datat 13 dhe 14 Shtator trajnim me kredite për modulin "Menaxhimi i klasës". Moduli është i akredituar nga MASR.

Qendra e Trajnime "Albas" ju bën me dije se zhvillon trajnimin për modulet e akredituara nga MASR, në datat 13 - 14 shtator 2019, për klasat përgatitore, si me poshtë:

 

Moduli “ Menaxhimi i klasës” synon:

  • Të qartësohet terminologjia dhe rëndësia e saj  
  • Të sigurohet lidhja mes dy proceseve që janë të pandara: menaxhim dhe mësimdhënie
  • Të vlerësohet rëndësinë e praktikave të menaxhimit efektiv të klasës. 
  • Të evidentohen instrumentet kryesorë për një menaxhimin efektiv të klasës  
  • Të tregohen rrugët për menaxhimin e procedurave dhe rutinës 
  • Të perceptohen dhe realizohen platforma personanale të menaxhimit të klasës.


Per t'u regjistruar ne modulin  “ Menaxhimi i klasës” klikoni tek linku i mëposhtëm: 

Klikoni këtu  


Nëse hasni vështirësi gjatë procesit të regjistrimit jeni të lutur të kontaktoni në: 0697070480 ose në adresën [email protected]

Mbetemi në kontakt për çdo paqartësi apo nevojë që ju keni nëpërmjet numrit të telefonit dhe adresës së e-mailit. 


(Portali Shkollor)

3,899 Lexime
4 vjet më parë