LIBRI DIGJITAL

Albas vijon trajnimet, ju presim të shtunën, ora 10:00

Trajnimet do të mbahen ditën e shtunë, datë 17 dhjetor,ora 10:00, në Qendrën e Trajnimeve Albas, autostrada Tiranë-Durrës, km 4 (100 metra sa kalon QTU-në), Tiranë.

Të nderuar drejtorë dhe mësues të shkollave të arsimit parauniversitar publik dhe privat,

Ju falënderojmë për mbështetjen tuaj për mbarëvajtjen e trajnimeve që Shtëpia Botuese Albas po zhvillon me mësueset dhe mësuesit për përdorimin e platformës dhe teksteve digjitale.

Ju njoftojmë që Shtëpia Botuese Albas vijon trajnimet e mësuesve të gjimnazeve të cilat janë pjesë e projektit të Ministrisë së Arsimit për digjitalizimin për përdorimin e platformës dhe teksteve të saj digjitale.

Trajnimet do të mbahen ditën e shtunë, datë 17 dhjetor, ora 10:00, në Qendrën e Trajnimeve Albas, autostrada Tiranë-Durrës, km 4 (100 metra sa kalon QTU-në), Tiranë.

Trajnimet do të zhvillohen nga autorët e teksteve dhe ekspertët e Portalit Shkollor Albas. Mësuesit do kenë mundësinë të ndjekin orë model me tekstin digjital.

Për çdo nevojë dhe sugjerim, jeni të lutur të nakontaktoni në: [email protected] ose në numrat 04231 9002 dhe 0697098026.

Ju mirëpresim!

1,535 Lexime
7 vjet më parë