Kronika në Vizion Plus

Fëmijët dynden në panair

Shkollat këtë vit ishin organizuar që të vizitonin panairin për të edukuar sa më shumë brezin e ri me librin dhe magjinë e tij.

Ky panair pa diskutim mund të quhet ai i fëmijëve. Shtëpitë botuese zgjodhën më së shumti tituj të rinj për fëmijët, dhe jo vetëm kaq, por në stendat e tyre organizimet për lexime ishin të shumta.


Shumë nga stendat zgjodhën edhe autorët, ilustruesit, apo pedagogë për të rrëfyer më shumë mbi këtë letërsi. 


Sipas botuesve fëmijët do të jenë publiku i tyre i ardhshëm, ndaj vendosen që të nisin botimin e sa më shumë veprave për këtë kategori.


E në të vërtetë duket se fëmijët e kanë shijuar këtë eksperiencë e disa duke u bërë pjesë e leximeve.


Shkollat këtë vit ishin organizuar që të vizitonin panairin për të edukuar sa më shumë brezin e ri me librin dhe magjinë e tij.

(Portali ShkolKronika në Vizion Pluslor)

2,794 Lexime
6 vjet më parë