Letërsi italiane për fëmijë

"Historia e jashtëzakonshme e Lavinjës"

Bëhuni gati të qeshni, siç nuk ju ka ndodhur ndonjëherë teksa lexoni një libër, sepse historia nuk mbaron aspak siç mendoni ju. Vogëlushja e gjorë është tip i lezetshëm dhe shumë e shkathët.

Në pragun e Krishtlindjes, ndërsa të gjithë po festojnë, Lavinja, një shitëse e vogël shkrepësesh, po vdes nga uria dhe nga të ftohtit. Bëjini gati shamitë për të fshirë lotët! Në të vërtetë, jo!


Bëhuni gati të qeshni, siç nuk ju ka ndodhur ndonjëherë teksa lexoni një libër, sepse historia nuk mbaron aspak siç mendoni ju.


Vogëlushja e gjorë është tip i lezetshëm dhe shumë e shkathët.


Ajo, falë dhuratës së një zane, “do t’i marrë hakun” botës së të rriturve egoistë. Unaza magjike dhuratë do të shkaktojë një seri aventurash kaq qesharake, sa do t’ju bëjë të qeshni me lot.


Bëjini gati shamitë!


Blini online librin duke klikuar në www.librarialbas.al


(Portali Shkollor)

1,465 Lexime
2 vjet më parë