e-libri shkollor Albas

Libri digjital, trajnimet të shtunën në orën 10:00

Trajnimet do të mbahen ditën e shtunë, datë 03 dhjetor, ora 10:00, në Qendrën e Trajnimeve Albas, autostrada Tiranë-Durrës, km 4 (100 metra sa kalon QTU-në), Tiranë.

Të nderuar drejtorë dhe mësues të shkollave të arsimit parauniversitar publik dhe privat,

Ju falënderojmë për mbështetjen tuaj për mbarëvajtjen e trajnimeve që Shtëpia Botuese Albas po zhvillon me mësueset dhe mësuesit për përdorimin e platformës dhe teksteve digjitale.


Ju njoftojmë që Shtëpia Botuese Albas vijon trajnimet e mësuesve të shkollave 9-vjeçare për përdorimin e platformës dhe teksteve të saj digjitale.


Trajnimet do të mbahen ditën e shtunë, datë 03 dhjetor,ora 10:00, në Qendrën e Trajnimeve Albas, autostrada Tiranë-Durrës, km 4 (100 metra sa kalon QTU-në), Tiranë.


Trajnimet do të zhvillohen nga autorët e teksteve dhe ekspertët e Portalit Shkollor Albas. Mësuesit do kenë mundësinë të ndjekin orë model me tekstin digjital.


Për çdo nevojë dhe sugjerim, jeni të lutur të na kontaktoni në: [email protected] ose në numrat 04231 9002 dhe 0697098026.


Ju mirëpresim!

2,597 Lexime
7 vjet më parë