Seria "Një familje e paparë"

"Panik në autostradë"

Të gjithë pjesëtarët e kësaj familjeje, ashtu si çdonjërin prej nesh, na bën “të paparë” mënyra se si mendojmë dhe si e zgjidhim problemet që ndeshim në jetën tonë të përditshme. Kjo seri për fëmijë mbi 8 vjeç, trajton problematika aktuale të fëmijëve.

Një ditë Lola e gjorë e gjen veten të vetme, të harruar, nëstolin e parkingut të një pike karburanti në anë të autostradës. Ajo fillon të qajë e frikësuar, sepse prindërit e saj ishin larguar nga pika e karburanti pa e vënë re se ajo nuk ishte më në makinë, pasi ishin shumë të zënë duke debatuar me njëri-tjetrin. Lola ishte betuar se do të qëndronte në makinë me Kroketën, mirëpo nuk e mbajti fjalën...


Librin mund ta porosisni online duke klikuar këtu


(Portali Shkollor)

571 Lexime
1 vit më parë