Projekt

Projekt nga Aida Haxhiu: Biblioteka digjitale, pasurimi dhe funksionimi i saj në klasat e Arsimit Fillor

Projekti konkret identifikon rrugët e duhura për pasurimin sistematik të bibliotekës, funksionimin e saj dhe rritjen e cilësisë së interpretimit të librit. Njëkohësisht ky projekt ka si qëllim përfshirjen e të gjithë aktorëve (mësues, nxënës, prindër, komunitet) në krijimin e bibliotekës së klasës.

Aida Haxhiu mësuese e lëndës gjuhë shqipe pranë shkollës "Eftali Koçi"në Durrës ka mirë realizuar një projekt konkret lidhur me shfrytëzimin e bibliotekës. Ju ftojmë ta lexoni si më poshtë. PROJEKTI 

VEPRIMTARI DHE AKTIVITETE NË KUADËR TË PROJEKTIT

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

1,409 Lexime
1 muaj më parë