TRAJNIM ONLINE

QTPA, trajnim online më 10 shkurt për modulin: “Rëndësia e komunikimit dhe bashkëpunimit shkollë - komunitet”

Qendra e Trajnimeve dhe Projekteve Albas, do të zhvillojë më 10 shkurt trajnimin me kredite për modulin “Rëndësia e komunikimit dhe bashkëpunimit shkollë - komunitet”. Më poshtë gjeni detajet e këtij trajnimi dhe linkun e regjistrimit.

Trajnim nga QTPA 

Moduli: “Rëndësia e komunikimit dhe bashkëpunimit shkollë - komunitet”

Data: 10 shkurt 2024

Për regjistrim linku i mëposhtëm: 

https://trajnime.arsimi.rash.al/aplikim/13760 


© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

864 Lexime
4 muaj më parë