TRAJNIM ONLINE

QTPA, trajnim online më 3 shkurt për modulin “Ndërtimi i aftësive të të lexuarit”

Qendra e Trajnimeve dhe Projekteve Albas, do të zhvillojë më 3 shkurt trajnimin me kredite për modulin “Ndërtimi i aftësive të të lexuarit”. Më poshtë gjeni linkun e regjistrimit online.

Trajnim nga QTPA 

Moduli: “Ndërtimi i aftësive të të lexuarit”

Data: 03 shkurt 2024

Për regjistrim linku i mëposhtëm:

https://trajnime.arsimi.rash.al/aplikim/13575


© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

825 Lexime
4 muaj më parë