320 babagjyshë serfistë në librin e rekordeve Guinnes

Plazhi i famshëm Bondi Beach në Australi u pushtua nga ngjyra e kuqe edhe e bardhë teksa 320 persona të veshur me kostumin e Babagjyshit të Vitit të Ri pushtuan dallgët e Oqeanit.

Plazhi i famshëm Bondi Beach në Australi u pushtua nga ngjyra e kuqe edhe e bardhë teksa 320 persona të veshur me kostumin e Babagjyshit të Vitit të Ri pushtuan dallgët e Oqeanit.

Sipas medias australiane, kjo pjesëmarrje masive e babagjyshëve sërfistë tashmë ka hyrë në Librin Guinness, pasi bëhet fjalë për një rekord të ri për numrin më të lartë të te pranishmeve në leksionet e serfit. Ishte një eveniment ku argëtimi i serfistëve ishte në nivelet më të larta.

Aktiviteti u organizua nga ‘One Wave’, një organizatë jofitimpruresë që synon të rrisë vëmendjen në drejtim të shëndetit mendor si dhe për shkollat lokale të serfit.

(BW)

1,482 Lexime
8 vjet më parë