VIDEO DETYRA

Detyrë përmbledhëse e gjimnazistes Livia Dedej në lëndën Letërsi, tema: “Komedia Hyjnore”

Kjo është detyra përmbledhëse e nxënëses Livia Dedej në lëndën letërsi klasa e 10-të, me mësuese Kreuza Bardhi. Në këtë detyrë përmbledhëse krijuese ku është bashkuar letërsia, qytetaria dhe teknologjia, Livia ka trajtuar veprën e Dante Aligerit.

Në këtë periudhë karantinimi prej pandemise së Koronavirusit, nxënësit vazhdojnë të përkushtuar të realizojnë detyra interesante me ndihmën e teknologjisë, duke dhënë më të mirën e tyre. 


Kjo është detyra përmbledhëse e nxënëses Livia Dedej në lëndën letërsi klasa e 10-të me mësuese Kreuza Bardhi


Në këtë detyrë përmbledhëse krijuese ku është bashkuar letërsia, qytetaria dhe teknologjia,  Livia ka trajtuar veprën e Dante Aligerit, “Komedia  Hyjnore”.


“Mësimi online duhet të përqendrohet në zhvillimin e aftësive krijuese të nxënësve dhe  jo të jetë detyruese dhe e lodhshme”, kështu është shprehur mësuesja e saj, Kreuza Bardhi pasi e ka vlerësuar atë për punimin original.  

(Portali Shkollor) 

2,142 Lexime
4 vjet më parë