Foto

Foto që tregojnë jetën në një tjetër këndvështrim

Fotot e përzgjedhura më poshtë tregojnë një perspektivë të pazakontë të gjërave, vendeve dhe fenomeneve të njohura. Hidhuni një sy…

 Distrikti  Shanhaiguan, ku nis Muri i Madh kinez, në breg të detit Bohai. Njihet ndryshe si “Koka e dragoi të vjetër”.

Një liqen llave në kraterin e vullkanit Erta Ale, Etiopi.

Imazhi më i detajuar i Mërkurit i kapur ndonjëherë.

Brenda në prej qendrave të të dhënave të Google.

Skaner me rreze X në shtyllën kurrizore të dikujt para dhe pas trajtimit të sëmundjes së skoliozës.

Bagger 288, ekskavatori më i madh në botë.

Plazhi Daytona, Florida 1957.

Qyteti bavarez Nördlingen, i ndërtuar brenda kraterit të krijuar nga një meteor që ra në tokë rreth 14 mln vjet më parë.

Njerëz duke ngjitur Everestin, maj 2013.

Një ekstrakt i krijuar nga prerja e tërthortë e një kablloje nënujore komunikimi.

Ngjyra e vërtetë e mjedisit në Mars, e fotografuar nga sonda Curiosity.

Një orë që i përkiste Akito Kawagoe. Ajo ndaloi në 8:15 – koha ekzakte kur bomba atomike u hodh në Hiroshimë, më 1945.

Vezët e një oktapodi.

Një ylber në formë rrethi të plotë, i fotografuar nga një avion.

2,156 Lexime
7 vjet më parë