DITA E LIBRIT

Gjimnazistja Gejla Toromani: Ata që lexojnë kanë botën

Nxënësja e vitit të dytë, e shkollës “Ernest Koliqi” Tiranë, Gejla Toromani ka përgatitur një përmbledhje thëniesh domethënëse për Ditën Botërore të Librit. Le t’i lexojmë për të reflektuar mbi rëndësinë që kanë librat dhe të lexuarit.

Dita Botërore e Librit

Përmbledhje thëniesh për librin 

Përgatiti: Gejla Toromani

Klasa: XI

Shkolla e mesme jopublike “Ernest Koliqi”, Tiranë 

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

2,430 Lexime
3 vjet më parë