TEATRI NË SHKOLLA

Gjuhë shqipe: Improvizojmë "Karnavalet e Korçës"

Çaste nga ora e mësimit, lënda gjuhë shqipe me temë “Karnavalet e Korçës”, klasa e VIII-A. Nxënësit u organizuan në dy grupe aktorësh për vënien në skenën e përshatur të të njëjtit akt nga kjo komedi...

Çaste nga ora e mësimit, lënda gjuhë shqipe me temë “Karnavalet e Korçës”, klasa e VIII-A. Nxënësit u organizuan në dy grupe aktorësh për vënien në skenën e përshatur të të njëjtit akt nga kjo komedi, duke u kujdesur vetë për zbërthimin e personazheve e kostumografinë. 


Të gjithë kishin bërë punë të lavdërueshme duke rrëmbyer me meritë duartrokitjet e vlerësimin e shokëve/shoqeve dhe mësueses. Falenderime Melisës, Jonit, Oltës, Ornelës, Enkelejdit, Danielit, Eugertit, Genadës, Kleas. Ne nuk përcjellim vetëm dijen, por motivojmë e zbulojmë edhe talente! 

Mësuesja e kësaj lënde: Amarda Muskaj.

(Portali Shkollor)

1,931 Lexime
2 vjet më parë