Ja si të dukeni bukur kur pozoni përpara aparatit

Është koha kur ne çdo veprim tonin e fotografojmë dhe e postojmë ne rrjëtet sociale në faqet personale. Por cilat janë disa rregulla që ju ndihmojnë ju të dukeni mirë në foto?

Të gjithë ju doni të dukeni bukur në foto. Është koha kur ne çdo veprim tonin e fotografojmë dhe e postojmë ne rrjëtet sociale në faqet personale. Por cilat janë disa rregulla që ju ndihmojnë ju të dukeni mirë në foto?

Fotografi Jodee Ball rekomandon 6 këshilla për ju:

“Boredpanda” shkruan: Së pari, është shumë i rëndësishëm qëndrimi drejt, pra mbajtja drejtë e supeve tuaja. Së dyti, kujdes me mënyrën e vendosjes së duarve, mos i vendosni duart sipër gjunjëve sikur ju po mbaheni. Së treti, kini kujdes me mënyrën se i i vendosni duart në faqe gjatë kohës që jeni duke pozuar përpara aparatit. Së katërti, mbani kokën drejt, shpatullat e urura por drejt dhe kryqëzoni duart. Së pesti, kujdes me mënyrën se si mbani gjunjtë tuaj. Së fundmi, anoni pak kokën tuaj dhe shikoni, ju jeni një model!

628 Lexime
4 vjet më parë