LOJËRAT OLIMPIKE

Java olimpike, ngjarja më e madhe sportive

Mësuesi Petrit Rama, ka përgatitur një material mbi lojërat olimpike, duke na informuar mbi historikun dhe rëndësinë e kësaj ngjarjeje sportive botërore.

Lojërat Olimpike janë një ngjarje sportive ndërkombëtare e sporteve verore dhe dimërore në të cilat mijëra atletë nga e gjithë bota marrin pjesë në një larmi garash. Lojërat Olimpike konsiderohen garat më të mëdha sportive në botë me më shumë se 200 vende pjesëmarrëse. Lojërat Olimpike mbahen çdo katër vjet. 

© Portali Shkollor - Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

4,398 Lexime
3 vjet më parë