Dizajn

Kartëvizitat unike të biznesmenëve të njohur

Këto janë disa kartëvizita me dizajn të veçantë të realizuara nga biznesmenë të suksesshëm të cilët kanë guxuar të thyejnë rregullat e kartëvizitave tradicionale.

Asnjëherë nuk mund të shmanget biseda për punën në familje, shoqëri apo edhe kur njihemi me persona të rinj. Ajo çka është e domosdoshme për cilindo person të caktuar në një detyrë është kartëvizita e tij, e cila shërben për ta bërë atë dhe pozicionin e punës që kryen me palën tjetër të interesuar.


Dilema është tek dizajni i kartëvizitës. Me pak tekst apo shumë tekst, vetëm në një gjuhë apo në dy, logoja në cilën madhësi duket më mirë por edhe është e qartë... Elementët që mund të konsiderohen të rëndësishëm për t’u vendosur në kartëvizitë anashkalohen nga biznesmenë të njohur, të cilët kanë krijuar një stil unik!


Shikoni disa nga kartëvizitat më të guximshëm të njerëzve të famshëm dhe të suksesshëm:

Kështu dukej kartëvizita e Bill Gates

Kartëvizita e Mark Zuckerberg

Mjaftonte të shihej dukshëm se bëhej fjalë për Google!

Bashkëthemeluesi i Apple me kartëvizitë metalike

Një kartëvizitë kreative e Walt Disneyt

Steve Jobs pëlqente kartëvizitat e thjeshta

Vëllezërit Wright ndanin barazinë

Kartëvizita e Evan Williams  

Kartëvizita e Chuck Jones nga Warner Bros.

Kartëvizita e ish - presidentit amerikan, Barack Obama.

Një kartë vetëpromovuese e Steve Martinit.

Kartëvizita e inxhinierit të Mozilla Firefox, Lucas Rocha.

1,879 Lexime
7 vjet më parë