Foto

Një foto sa një mijë fjalë!

Dëshira për të qenë një nxënës i mirë dhe i përgatitur bën që ky fëmijë të bëjë detyrat e shtëpisë në rrugë!

Kjo foto e realizuar mëngjesin e sotëm është publikuar në faqen “Jeta është qef”. Është një fëmijë që punon, por edhe mëson. Edhe pse në kushte të vështira, ky fëmijë përpiqet të arsimohet.

Fotoja u publikua me këtë dixhiturë: “Kjo foto është bërë sot në mëngjes pranë Pallatit të Sportit, Asllan Rusi. Më duket se prindi i këtij fëmije shiste pak më tutje paketa e produkte të tjera, ndërsa ky fëmijë kishte ulur kokën dhe bënte detyrat”, shkruan personi që realizoi këtë foto në faqen “Jeta osh Qef”.

2,449 Lexime
8 vjet më parë