AKTIVITETI

“Piktorët në fokusin e kohës”, ekspozitë e nxënësve të shkollës “Andon Xoxa”

Një ekspozitë e veçantë ajo që kanë hapur nxënësit e shkollës 9- vjeçare “Andon Xoxa” në Fier. Ata kanë paraqitur në një vend, punimet e tyre më të mira në pikturë me temë “Piktorët në fokusin e kohës”.

“Piktorët në fokusin e kohës” - ka qenë kjo ekspozita që nxënësit e shkollës 9- vjeçare “Andon Xoxa” në Fier kanë hapur në një nga sallat e shkollës artistike “Jakov Xoxa”. 


Vetë nxënësit kanë treguar se të tilla aktivite janë të rëndësishme për ta, ndërsa me mbështetjen e drejtorisë së shkollës dhe mësueses Klevi Pove kanë paraqitur disa nga punimet e tyre më të mira.


Për me tepër ne ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme!

(Portali Shkollor) 

205 Lexime
1 muaj më parë