PIKTURË

Piktori i vogël

“Piktori i vogël”, ishte tema e ekspozitës së çelur sot në mjediset e brendshme të shkollës Mark Dashi, me vizatime e pikura si dhe me pjesëmarrjen e nxënësve të dy cikleve. Ju sjellim disa punime të nxënësve.

“Piktori i vogël”, ishte tema e ekspozitës së çelur sot në mjediset e brendshme të shkollës Mark Dashi, me vizatime e pikura si dhe me pjesëmarrjen e nxënësve të të dy cikleve. Nxënësit sollën punë shumë të mira që rroknin teknika e stile të ndryshme duke sjellë skica të dizajnit, natyra të qeta, portrete, piktura murale surrealiste etj. Elspozita u përcoll nga nxënës e mësues duke shijuar talentin e piktorëve tanë të vegjël. Ne nuk përcjellim vetëm dijen, por motivojmë e zbulojmë edhe talente. 

Nën kujdesin e zëvendës drejtores së shkollës Enida Bashalliu.  Ju sjellim disa punime të nxënësve.

(Portali Shkollor)

1,420 Lexime
1 vit më parë