KRIJIM

Poezi me titull "Nëna" nga nxënësi Henri Mali

Henri Mali nxënës i klasës së pestë në shkollën "28 Nëntori", Tiranë, me rastin e 8 marsit i dedikon nënës së tij një poezi. Ju ftojmë ta lexoni.

NËNA


 Ajo me do dhe unë e dua,

ajo është vetëm për mua.

Unë e dua, shumë e dua,

mami ka shumë vlerë për mua. Ajo më do dhe më mëson,

shumë gjëra nga jeta.

Unë e dua, dhe do ta  dua,

më shumë se vetë jetën.Nga Henri Mali, nxënës


Publikim Parajsa Shtini

©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

1,959 Lexime
3 vjet më parë