Shkolla “Arsimi i Shqipërisë”

"Qarkullimi rrugor në qytetin tim dhe si lëviz unë në rrugë"

Klasa e tretë dhe parashkollori në orën e edukatës shoqërore demostruan me punimet e tyre: “Qarkullimi rrugor në qytetin tim” dhe “Si lëviz unë në rrugë”

2,911 Lexime
7 vjet më parë