Stilime fustanesh me objekte të zakonshme!

Në skicat e tij kreative përfshin sende si: petalet e trëndafilit, bimë të ndryshme dhe ushqime, madje dhe ndërtesa. Ai nuk është i pari që eksploron me këto ide.

Ilustruesi armen i modës Edgar Artis përdor letra të prera të stilizuara dhe objekte të zakonshme për të krijuar fustane të bukura. Në skicat e tij kreative përfshin sende si: petalet e trëndafilit, bimë të ndryshme dhe ushqime, madje dhe ndërtesa. Ai nuk është i pari që eksploron me këto ide.

Më parë një arkitekt dhe ilustrues mode Shamekh Bluëi gjithashtu përdorte sende të ndryshme të përditshmërisë për të kompletuar fustanët e modës.

Për më tepër shikonio fotot.

3,932 Lexime
4 vjet më parë