SUGJERIME

Urimet më të bukura që mund t’i dërgoni mësimdhënësve tuaj për festën e Vitit të Ri

Mësimdhënësit janë persona të veçantë në jetën tonë që na udhëheqin në rrugët e duhura të jetës. Ne i vlerësojmë mësuesit pasi ata luajnë një rol të rëndësishëm në jetën tonë. Në këtë vit të ri kujtoni edhe një herë mësuesin tuaj të preferuar duke i dërguar një urim për Vitin e Ri.

E ardhmja jonë varet vërtet nga mësimet e mësimdhënësve tanë. Pra, ata luajnë një rol jetik në jetën tonë. Nxënësit duhet të kujtojnë mësimdhënësit e tyre dhe mësimet e shkëlqyera që ata kanë dhënë, të cilat i kanë formuar në personat që janë sot. Prandaj, mos harroni të shfaqni mirënjohjen dhe dashurinë tuaj ndaj mësimdhënësve tuaj me këto urime.


Ja disa ide urimesh që do gëzonin shumë mësuesin apo mësuesen tuaj:


Për mësuesin më të mirë në botë! Gëzuar Vitin e Ri! Qofshin ditët tuaja të mbushura me lumturi dhe sukses!


Pasi të njihni një mësuese të mirë, ajo bëhet modeli juaj. Ju jeni bërë e imja. Gëzuar Vitin e Ri!


Ti ishe ai që më kuptove dhe i bëre studimet e mia të vlefshme. Gëzuar Vitin e Ri!


Unë jam në gjendje të prezantoj veten për shkak të inkurajimit tuaj. Më stërvitët të mësoj dhe të përmirësohem hap pas hapi. Nuk do e harroj kurrë mbështetjen dhe ndihmën tuaj. Faleminderit! Ju lutemi pranoni urimet e mia për Vitin e Ri.


Ju jeni Mësuesi im i preferuar. Unë po mësoj shumë nga ju. Shpresoj ta keni këtë vit të Ri të mrekullueshëm!


Faleminderit mësuese që më drejtove në rrugën e duhur, që më tregove se çfarë është e mirë dhe çfarë është e keqe. Unë premtoj të vë në praktikë gjithçka që më ke mësuar këtë Vit të Ri. Gëzuar Vitin e Ri!


Gëzuar Vitin e Ri për mësuesin më të mirë që kam pasur ndonjëherë! Shpresoj që viti i ri t'ju sjellë të gjithë suksesin dhe lumturinë që meritoni!


Kur u ndjeva sikur po dështoja, ti më ndihmove të kem sukses, mësues. Viti yt i Ri qoftë i mbushur me asgjë përveç lumturisë.


Pas çdo nxënësi të suksesshëm qëndron një mësues i madh. Gëzuar Vitin e Ri mësuesi më i mirë!


Ju jeni mësuesi më i mirë në të gjithë botën. Gëzuar Vitin e Ri!


Gjithë paqe, dashuri dhe lumturi për vitin e ri mësuesit tim të preferuar! Uroj që ditët tuaja të jenë të mbushura me gjithçka që dëshironi!


Nëse do të mund të zgjidhja mësuesin tim, do të zgjidhja ty pa pushim. Urimet më të mira për Vitin e Ri.

Ju jeni një mësues i jashtëzakonshëm dhe unë do të jem përgjithmonë mirënjohës për gjithçka që më keni mësuar. Paçi një Vit të Ri të bekuar.


Faleminderit për mësimet tuaja, ju më mësoni të eci përpara. Gëzuar Vitin e Ri!


Burimi: Klikoni këtu 

 

Përgatiti: Era Baliu, gazetare përgjegjëse e Portalit Shkollor Albas për Kosovën


© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

21,752 Lexime
2 vjet më parë