Latif Ajrullai
Kimi

Duaji të gjithë, beso vetëm disa, askujt mos i bëj keq.
- William Shakespeare

...

Autoret

Rita Petro
Gjuhë Shqipe dhe Letërsi
Natasha Pepivani
Gjuhë Shqipe dhe Letërsi
Natasha Poroçani
Edukatë shoqërore, Gjuhë shqipe & letërsi
Dr.Elona Dhëmbo
Edukatë shoqërore, Qytetari
Edmond Gjikopulli
Arte pamore, Histori e artit
Ledia Dushku
Histori
Prof.Dr.Idriz Metani
Gjuha shqipe
Dr. Veronika Duci
Edukatë shoqërore, Qytetari
Menduh Dërguti
Histori
Eljana Brahja
Qytetari, Edukimi për karrierën
Irida Agolli
Qytetari
Anila Çepani
Gjuhë shqipe
Izela Tahsini
Edukatë Shoqërore
Diana Manaj
Gjeografi
Fatmira Zenelaj
Biologji
Adelina Çerpja
Gjuhë Shqipe
Sidita Gjipali
Qytetari
Ajula Jubani
Gjuhë shqipe dhe letërsi
Ardian Marashi
Letërsi
Dhurata Shehri
Letërsi
Diana Bajrami
Biologji
Lili Sula
Gjuhë shqipe dhe letërsi
Saemira Pino
Qytetari, Edukatë Shoqërore
Teuta Braçaj
Shkenca dhe Fizika
Valbona Mara
Gjeografi
Ilirjan Meta
Filozofi-sociale