Udhëzim

Letër informuese për planifikimin vjetor dhe disa aspekte të zhvillimit të kurrikulës

Kjo është një letër informuese drejtuar institucioneve arsimore të arsimit parauniversitar, e cila përmban disa orientime dhe sugjerime që i vijnë në ndihmë ecurisë së punës së mësuesve për vitin mësimor 2021-2022.

INFORMACION PËR PLANIFIKIMIN VJETOR DHE DISA ASPEKTE TË ZHVILLIMIT TË KURRIKULËS 

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.  

6,310 Lexime
2 muaj më parë