Vendim

MASHT ndryshon datat e provimeve të gushtit

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka vendosur që pjesa e parë e provimit të gushtit të zhvillohet me 25 gusht ndërsa pjesa e dytë me 30 gusht.

994 Lexime
3 vjet më parë