Viti i ri shkollor në Kosovë

Udhëzues i përgjithshëm i MASHTI për organizimin e procesit mësimor në vitin shkollor 2021-2022 në kushte të pandemisë COVID-19

Ky udhëzues është rishikim i udhëzuesit të mësimit në kushte të pandemisë COVID-19 të vitit paraprak 2020-2021 i sapo publikuar nga Ministrisa e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) Kosovë.

UDHËZUES I PËRGJITHSHËM I MASHTI, VITI SHKOLLOR 2021-2022 

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

2,108 Lexime
2 vjet më parë