Rregullorja

Organizimi dhe zhvillimi i praktikave profesionale për profesionin e rregulluar të mësuesit

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka miratuar rregulloren për organizimi dhe zhvillimi i praktikave profesionale për profesionin e rregulluar të mësuesit dhe ka informuar të gjitha Drejtoritë Arsimore në vend për mënyrën e zhvillimit të praktikës

1,202 Lexime
4 vjet më parë