Udhëzim

"Për zhvillimin e vlerësimit të arritjeve të nxënësve të arsimit fillor 2016"

Udhëzimi ministrisë “Për organizimin dhe zhvillimin e vlerësimit të arritjeve të nxënësve të klasës së pestë të arsimit fillor 2016”.

1,270 Lexime
3 vjet më parë