MASHT

Projektligji për Profesionete Rregulluara në Republikën e Kosovës

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka miratuar Projektligjin për Profesionete Rregulluara në Republikën e Kosovës.

572 Lexime
2 vjet më parë