Dokumenti

Standardet e Përgjithshme Profesionale të Shërbimit Psiko-social Shkollor

Dokumenti “Standardet e Përgjithshme Profesionale të Shërbimit Psiko-Social Shkollor” do të shtojë përpjekjet për të mbështetur punonjësit e shërbimit psikosocial në shkollë, për të promovuar shërbime efektive dhe gjithëpërfshirëse.

Dokumenti “Standardet e Përgjithshme Profesionale të Shërbimit Psiko-Social Shkollor” do të shtojë përpjekjet për të mbështetur punonjësit e shërbimit psikosocial në shkollë, për të promovuar shërbime efektive dhe gjithëpërfshirëse.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

1,745 Lexime
1 vit më parë