Udhëzim

Struktura e vitit shkolllor 2018-2019, udhëzimi i MASR dhe MF

Ministria e Arsimit dhe Ministria e Financave kanë publikuar në një udhëzim të përbashkët strukturën e vitit shkollor 2018-2019. Udhëzimi numër 17, mban datën 16.08.2018.

12,246 Lexime
1 vit më parë