Udhëzuesi nga KTE

Udhëzuesi mbi masat ndaj COVID-19 në strukturat arsimore parauniversitare

Komiteti Teknik i Ekspertëve ka miratuar Udhëzuesin mbi kujdesin dhe masat anti-COVID19 të hartuar nga ekspertët e Institutit të Shëndetit Publik, për hapjen dhe funksionimin e strukturave parauniversitare edhe për vitin shkollor 2021-2022.

MBI KUJDESINDHE MASAT ANTI COVID-19 NË STRUKTURAT ARSIMORE PARAUNIVERSITARE 

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

2,081 Lexime
2 muaj më parë