VITI SHKOLLOR 2022-2023

Urdhri për miratimin e strukturës së vitit shkollor 2022-2023 në sistemin arsimor parauniversitar

Ky është urdhri i strukturës së vitit shkollor 2022-2023 për sistemin arsimor parauniversitar. Në urdhër përcaktohen: fillimi dhe mbarimi i shkollës, pushimet, por edhe datat e provimeve përfundimtare.

Struktura e vitit shkollor 2022-2023 


©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

192,717 Lexime
2 vjet më parë