Plan aktiviteti

"70-vjet gjuhë zyrtare në vendlindjen time"

Dhurata Agalliu ka përgatitur një plan aktiviteti në kuadër të nismës “Shkolla qendër komunitare, një shkollë miqësore për të gjithë” me temë: “70-vjet gjuhë zyrtare në vendlindjen time”.

Nisma “Shkolla si Qendër Komunitare” është shkolla e hapur ndaj komunitetit, shkolla që vihet në shërbim të plotë të komunitetit, pa cenuar procesin e mësimdhënies, duke e plotësuar atë përtej orarit zyrtar. SHQK-ja nuk është shkolla që mbyll dyert e saj me rënien e ziles që shënon përfundimin e një dite mësimi, po është shkolla që, nga ai moment e tutje, angazhohet në mënyrë aktive në konsolidimin e njohurive dhe në formimin e personalitetit të nxënësit.

Ky është një model i cili është planifikuar dhe realizuar. Ju ftojmë të na dërgoni planet tuaja në adresën albinahoxhaj@yahoo.com


(Portali Shkollor)

1,355 Lexime
11 muaj më parë