ORË MËSIMORE

Abetare, tema “Punimi i tingullit dhe shkronjës L/l”, përshtatur për nxënësit me vështirësi në të nxënë

Rajmonda Mollaymeri, mësuese e arsimit special, në shkollën “Demokracia”, Korçë, ka realizuar një orë mësimore, në lëndën e Abetares, për nxënësit me vështirësi në të nxënë.

Rajmonda Mollaymeri, mësuese e arsimit special, në shkollën “Demokracia”, Korçë,  ka realizuar një orë mësimore për klasën e parë. Ora mësimore me temë “Punimi i tingullit dhe shkronjës L/l” është përshtatur për nxënësit me vështirësi në të nxënë, sipas një plani PEI.

© Portali Shkollor - Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

1,461 Lexime
1 vit më parë