PËR MATURANTËT

“Bukuria” e Naim Frashërit, analizë, koment dhe test

Mësuesi i letërsisë Ardi Stefa sjell një material të plotë mbi analizën dhe komentin e poemës “Bukuria” të Naim Frashërit, në ndihmë të gjimnazistëve dhe maturantëve. Në fund ju mund të provoni dijet tuaja nëpërmjet një testi.

Analizë dhe test për poemën e Naim Frashërit “Bukuria”

Përgatiti: mësuesi Ardi Stefa 

(Portali Shkollor)

26,496 Lexime
3 vjet më parë